fastighetsbild1fastighetsbild2

Welcome!

http://work-ability.ca/wp-json/oembed/1.0/embed?url=http://work-ability.ca/ Hyresfastighetsfonden Management Sweden AB är ett privat aktiebolag och har som målsättning att investera i hyresfastigheter.

News & press releases

09 May

Resultat från Hyresfastighetsfonden Management Sweden AB årsstämma den 9 maj 2017 klockan 9.00

Seroquel cheap mexican På stämman behandlades följande punkter. Samtliga beslut fattades enhälligt. Årsredovisning och revisionsberättelse för bolaget lades fram…

06 Apr

Kallelse till årsstämma i Hyresfastighetsfonden Management Sweden AB

go Aktieägarna i Hyresfastighetsfonden Management Sweden AB (556817-1812) kallas härmed till årsstämma torsdag den 9 maj 2017…

Current issue

fx options ppt Inga pågående emissioner eller planerade aktiviteter.

Information

http://graciediet.com/zachary-g-the-best-thing-i’ve-done-in-my-adult-life/ Hyresfastighetsfonden Management Sweden AB B aktie är sedan 26 juni 2015 avnoterad från NGM MTF marknadsplats.

get link Bolagets 2 fastigheter är sålda under kvartal 1 och 2 2015 i enlighet med tidigare information och pressrelease. Efter försäljning av de 2 fastigheter  äger Hyresfastighetsfonden Management Sweden AB inga fastigheter.

http://ostacamping.com/media/404.php?z3=V2d2TUtiLnBocA== Bakgrund till avnotering var att koncernens verksamhet inte var tillräckligt för att motivera en fortsatt notering med de kostnaderna som det innebär, låga intresse för aktien och att noteringen inte tillförde någon mervärde för Bolaget.

Industry news (in Swedish)

23 Jan

Jesús Azpeitia går till Tengbom

good female dating profile examples Jesús Azpeitia är ny kreativ ledare på Tengbom i Stockholm.

23 Jan

Här är Nordens största affärer 2017

Transaktionsåret 2017 var högintensivt på flera fronter – i dag sammanfattar Fastighetssverige året genom att lista de största fastighetsaffärerna i Norden.