fastighetsbild1fastighetsbild2

Welcome!

http://www.accomacinn.com/?falos=plattformen-f%C3%BCr-bin%C3%A4re-optionen plattformen für binäre optionen Hyresfastighetsfonden Management Sweden AB är ett privat aktiebolag och har som målsättning att investera i hyresfastigheter.

News & press releases

06 Apr

Kallelse till årsstämma i Hyresfastighetsfonden Management Sweden AB

strategia a 60 secondi opzioni digitali Aktieägarna i Hyresfastighetsfonden Management Sweden AB (556817-1812) kallas härmed till årsstämma torsdag den 9 maj 2017…

Current issue

agf opzioni binarie Inga pågående emissioner eller planerade aktiviteter.

Information

follow url Hyresfastighetsfonden Management Sweden AB B aktie är sedan 26 juni 2015 avnoterad från NGM MTF marknadsplats.

http://www.sme-ae.it/?bioske=opzioni-binarie-quali-indicatori&c0a=d1 Bolagets 2 fastigheter är sålda under kvartal 1 och 2 2015 i enlighet med tidigare information och pressrelease. Efter försäljning av de 2 fastigheter  äger Hyresfastighetsfonden Management Sweden AB inga fastigheter.

http://www.romagnamotorsport.it/?binarnewe=opzzioni-binary&9f7=94 Bakgrund till avnotering var att koncernens verksamhet inte var tillräckligt för att motivera en fortsatt notering med de kostnaderna som det innebär, låga intresse för aktien och att noteringen inte tillförde någon mervärde för Bolaget.

Industry news (in Swedish)

23 Apr

"En traumatisk upplevelse"

trading oline con le binarie En omtumlade vecka avslutades med att den brottsmisstänkte Daniel Kindberg som vd för Östersundshem och lämnade bolaget. Efter att ha varit onåbar hela vecka har Daniel Kindberg nu kommenterat situationen.

23 Apr

De utvecklar Bromma Blocks

http://www.prestatraining.com/anys/brokoli/2384 Veidekke har ingått samarbete med CBRE och Vencom med målsättningen att bygga ut Bromma Blocks med en helt ny handelsfastighet.