fastighetsbild1fastighetsbild2

Welcome!

http://bowlnorthway.com/?jisdjd=opzioni-binarie-60-youtube&987=4a Hyresfastighetsfonden Management Sweden AB är ett privat aktiebolag.

News & press releases

15 May

Resultat från Hyresfastighetsfonden Management Sweden AB årsstämma den 15 maj 2018 klockan 9.00

follow På stämman behandlades följande punkter. Samtliga beslut fattades enhälligt. Årsredovisning och revisionsberättelse för bolaget lades fram…

12 Apr

Kallelse till årsstämma i Hyresfastighetsfonden Management Sweden AB

opcje binarne webinar Aktieägarna i Hyresfastighetsfonden Management Sweden AB (556817-1812) kallas härmed till årsstämma tisdag den 15 maj 2018…

Current issue

click Inga pågående emissioner eller planerade aktiviteter. Bolaget har ingen verksamhet sedan 2015.

Information

http://divipiso.com/rtyre/2731 Hyresfastighetsfonden Management Sweden AB B aktie är sedan 26 juni 2015 avnoterad från NGM MTF marknadsplats.

http://hickscountry.com/media/hayride-video-shoot-4-2/feed/ Bolagets 2 fastigheter är sålda under kvartal 1 och 2 2015 i enlighet med tidigare information och pressrelease.

go to site Efter försäljningen av de sista fastigheter äger Hyresfastighetsfonden Management Sweden AB inga fastigheter och har ingen verksamhet.

https://www.gemeinde-stammham.de/destolo/1995 Bakgrund till avnotering var att koncernens verksamhet inte var tillräckligt stort för att motivera en fortsatt notering med de kostnaderna som det innebär, låga intresse för aktien/ bolaget och att noteringen inte tillförde någon mervärde.

Industry news (in Swedish)

06 Jul

Peab bygger 251 nya hotellrum i anslutning till Quality Hotel Friends

create a dating site free Peab har fått uppdraget att bygga 251 nya hotellrum i tre våningar i direkt anslutning till Quality Hotel Friends i Solna. Beställare är Strawberry Properties och kontraktssumman uppgår till 350 miljoner kronor.

06 Jul

Attefalls och Weiss 15 förslag till bättre bostadspolitik

Enda sättet att få en fungerande bostadssituation i Sverige är en blocköverskridande överenskommelse efter valet. Det menar Stefan Attefall, före detta bostadsminister (KD) och Lennart Weiss (S), bostadsdebattör och kommersiell direktör på Veidekke, som har tagit fram ett valmanifest som ska gå att förverkliga – oavsett regeringsbildning efter valet.