fastighetsbild1fastighetsbild2

Welcome!

enter site Hyresfastighetsfonden Management Sweden AB är ett privat aktiebolag.

News & press releases

15 May

Resultat från Hyresfastighetsfonden Management Sweden AB årsstämma den 15 maj 2018 klockan 9.00

binaire opties voor dummies På stämman behandlades följande punkter. Samtliga beslut fattades enhälligt. Årsredovisning och revisionsberättelse för bolaget lades fram…

12 Apr

Kallelse till årsstämma i Hyresfastighetsfonden Management Sweden AB

http://pialadunia.es/?espikoleto=mujeres-famosas-solteras-2015&a9d=58 Aktieägarna i Hyresfastighetsfonden Management Sweden AB (556817-1812) kallas härmed till årsstämma tisdag den 15 maj 2018…

Current issue

follow Inga pågående emissioner eller planerade aktiviteter. Bolaget har ingen verksamhet sedan 2015.

Information

go to link Hyresfastighetsfonden Management Sweden AB B aktie är sedan 26 juni 2015 avnoterad från NGM MTF marknadsplats.

Opzioni binarie cosa vuol dire Option one trading Strategie opzioni binarie 120 secondi Eq binary Opzioni binarie demo ora fare trading con unicredit Bolagets 2 fastigheter är sålda under kvartal 1 och 2 2015 i enlighet med tidigare information och pressrelease.

lovoo site de rencontre avis Efter försäljningen av de sista fastigheter äger Hyresfastighetsfonden Management Sweden AB inga fastigheter och har ingen verksamhet.

what is the legal age for dating a minor Bakgrund till avnotering var att koncernens verksamhet inte var tillräckligt stort för att motivera en fortsatt notering med de kostnaderna som det innebär, låga intresse för aktien/ bolaget och att noteringen inte tillförde någon mervärde.

Industry news (in Swedish)

19 Jun

Nollöppning för Projektengagemang

http://www.ribo.co.at/deniro/3977 Teknikkonsulten Projektengagemang har i dag sin första handelsdag på Stockholmsbörsen. Ett par minuter efter öppning handlas aktien på teckningskursen, 47 kronor.

19 Jun

Buchardt ger Lernacken en andra chans

Som Fastighetssverige avslöjade i början av mars månad är planerna på ett exklusivt spahotell på Lernacken i Malmö på väg att skakas till liv. Nu står det klart att det är Arthur Buchardt som ger projektet en andra chans.