fastighetsbild1fastighetsbild2

Welcome!

http://financeinspired.com/?voskovafigyra=ikili-opsiyon-kitab%C4%B1&de5=47 Hyresfastighetsfonden Management Sweden AB är ett privat aktiebolag och har som målsättning att investera i hyresfastigheter.

News & press releases

09 May

Resultat från Hyresfastighetsfonden Management Sweden AB årsstämma den 9 maj 2017 klockan 9.00

binäre optionen range På stämman behandlades följande punkter. Samtliga beslut fattades enhälligt. Årsredovisning och revisionsberättelse för bolaget lades fram…

06 Apr

Kallelse till årsstämma i Hyresfastighetsfonden Management Sweden AB

Aktieägarna i Hyresfastighetsfonden Management Sweden AB (556817-1812) kallas härmed till årsstämma torsdag den 9 maj 2017…

Current issue

Inga pågående emissioner eller planerade aktiviteter.

Information

http://mortimer.ca/?m=20130822 Hyresfastighetsfonden Management Sweden AB B aktie är sedan 26 juni 2015 avnoterad från NGM MTF marknadsplats.

http://modernhomesleamington.co.uk/component/k2/itemlist/user/20688?format=feed Bolagets 2 fastigheter är sålda under kvartal 1 och 2 2015 i enlighet med tidigare information och pressrelease. Efter försäljning av de 2 fastigheter  äger Hyresfastighetsfonden Management Sweden AB inga fastigheter.

Bakgrund till avnotering var att koncernens verksamhet inte var tillräckligt för att motivera en fortsatt notering med de kostnaderna som det innebär, låga intresse för aktien och att noteringen inte tillförde någon mervärde för Bolaget.

Industry news (in Swedish)

13 Dec

Lars-Åke Tollemark mitt i megaaffär

Unibail-Rodamco köper Westfield i en av fastighetsbranschens största affärer någonsin. Köpeskillingen ligger på närmare 210 miljarder kronor – och mitt i alltihop står Lars-Åke Tollemark. ”Det är en närmast optimal affär”.

13 Dec

Här är Mall of Scandinavias nya namn

http://gyutofoundation.org/?iuut=autopzionibinarie-%C3%A8-una-truffa-legalizzata&e31=e2 Den världsomspännande mångmiljardaffären mellan Unibail-Rodamco och Westfield kommer att sätta bokstavliga avtryck även inom Sveriges gränser. I dag kan Fastighetssverige avslöja vad Mall of Scandinavia kommer att heta i framtiden.